عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید

فساد دشمن خونی تولید است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام فساد را دشمن خونی تولید عنوان کرد و گفت: در سال های اخیر مفسدان «پر رو» و «جری» تر شده اند زیرا آن ها به صورت شبکه ای و سازمان یافته عمل می کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 09
کد خبر: ۱۸۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر ، احمد توکلی در مصاحبه با رادیو، فساد را دشمن خونی تولید عنوان کرد و گفت: اگر بازار شفاف و شیشه ای باشد و افراد با صداقت با یکدیگر معامله کنند، موفق خواهیم بود و هر چقدر از این شفافیت کاسته شود، شاهد مشکلات اقتصادی خواهیم بود.

 

وی تصریح کرد: فساد باعث فریب، قانون شکنی، از بین رفتن ثبات، توزیع درآمد نابرابر و همچنین کاهش سرمایه اجتماعی شده و در نتیجه باعث از بین رفتن فرصت ها و شرایط تولید می شود. وقتی فساد در کار باشد، حقوق مردم ادا نمی شود و سرمایه اجتماعی از بین می رود و تولید لطمه شدید خورده و سرمایه گذاری نیز بر هم می خورد.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تحقیقات صورت گرفته درباره اثر فساد بر تولید اظهار داشت: در سال 49 مطالعاتی انجام و بر اساس آن معین شد، فساد باعث فرار سرمایه گذاران از کشور می شود و به همین جهت فرصت های تولید و شغلی از بین می رود.

وی اضافه کرد: وقتی فساد افزایش پیدا کند، ریسک تولید نیز بیشتر می شود و به همین جهت شاهد حذف فرصت های اشتغال در کشور خواهیم بود.

 

توکلی درباره علل و ریشه فساد در کشور بیان داشت: قوانین در این حوزه ناکارآمد هستند و همچنین برخورد مناسبی نیز با مفسدان نشده است. در سال های اخیر مفسدان «پر رو» و «جری» تر شده اند زیرا آن ها به صورت شبکه ای و سازمان یافته عمل می کنند و برخورد با آن ها سخت شده است. در چنین شرایطی باید ساختارها و قوانین را اصلاح کرد هر چند با قوی شدن مفسدین اقتصادی، اصلاح ساختارها بسیار سخت است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: برای برخورد با فساد باید ابتدا با افراد اصلی و بزرگ در شبکه فساد برخورد شود و در واقع با افزایش هزینه فساد، راه برای برخورد با ساختارهای کوچکتر فساد و همچنین اصلاح آئین نامه ها و مقررات باز می شود.

منبع : تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار